Zöldsèges fasírt

Hozzávalók
700g darált pulyka
1 bögre borsò
4 sárgarépa
2 tojás
1 bögre zsemlemorzsa
1 tk chilli pehely
1 tk bazsalikom
1 tk oregànò
1 tk curry por
1 tk őrölt kömény
1 tk őrölt koriander
1 tk menta
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek aprìtott koriander

A sárgarépát megpucoljuk, felkockázzuk, és a borsòval együtt vìzben megfőzzük. A hagymát aprìtjuk, a fokhagymàt átpréseljük. Egy tálba tesszük a hùst,  a tojásokat, fűszereket, zsemlemorzsát, és a felaprított hagymát, fokhagymát. Amikor a zöldségek megfőttek, aprìtòban  felaprìtjuk, majd a többi összetevőhöz tesszük. Jòl összegyúrjuk a hozzávalòkat, gombòcokat formázunk, és lisztben megforgatjuk. Végül forrò olajban kisütjük. A zöldségek nagyon jò ízt adnak a fasìrtnak.

image

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt kedveli: